top of page

вівторок, 26 вересня 2023 р.

37

Прочищення каналізаційного випуску в будинку на вул. Шопена, 9

Поділитися :

Інтенсивне прибирання – це не лише весняна справа. Восени воно не менш важливе.

Опале листя чудово вкриває ґрунт, захищаючи рослини від зимових морозів. А ще це – природне добриво. Але з огляду на нинішні теплі зими, можна сміливо згрібати листя і робити з нього компост. Потрібно уважно оглянути дерева. Можливо, деякі з них потребують "лікування", бо зимувати мають здоровими.

Варто також врахувати, що фахівці не радять робити компост з листя, якщо дерева уражені хворобами й шкідниками. Його краще закопати за межами саду.

Газон восени також потрібно ретельно доглянути. Щоб навесні він милував око, подбати про це потрібно восени. Скошують траву наприкінці жовтня. Залишають висоту достатню, щоб коріння не вимерзло взимку. Це 4–5 см.

Газон перед першими заморозками слід добре полити. А особливо "ніжні" рослини потрібно утеплити, щоб захистити від морозів.

На подвір'ї перед морозами треба звернути увагу на бруківку й доріжки. Якщо там виросли бур'яни чи мох, їх до зими потрібно позбутися.

До речі, наші працівники допомагають підтримувати благоустрій на подвір'ї багатоповерхових будинків. Наприклад, наша команда виконала прочищення каналізаційного випуску в будинку на вул. Шопена, 9.

[Джерело : https://gazeta.ua/.../_ak-pravilno-voseni.../1113589]

Ключові слова :

#ремонт_сходів #косметичні_ремонтні_роботи #послуги_електриків #аварійні_роботи #майстер_на_годину #сервіс_будинків #аварійнео_бслуговування #надійність #безпека #комфорт #оперативність #гарантія_якості #запорука #впевненість_у_результаті

bottom of page