top of page

субота, 9 грудня 2023 р.

135

Зварювальні роботи на горищі будинку на вул. Київська, 42

Поділитися :

Зварювальні роботи на горищі та даху будинку можуть становити серйозну загрозу для людини у зв'язку з наявністю вибухонебезпечних та легкозаймистих матеріалів. Ділимося кількама корисними породами щодо безпечного проведення зварювальних робіт :
1.) Будьте готові до непередбачуванних ситуацій : В житті часто трапляються ситуації, що не залежать від діяльності людини, тим паче це стосується воєнного часу. У таких ситаціях потрібно реагувати миттєво, щоб уникнути потенційній загрозі життю. Завчасно вимкніть усі електричні та газові системи, тримайте поблизу вогнегасник та аптечку, щоб бути готовими до різних подій.
2.) Підготуйте робоче місце : Перед почактом виконання робіт уважно обстежте місце, де потрібно буде проводити зварювальні роботи. Огляньте місце на предмет наявності легкозаймистих матеріалів та речовин, які можуть становити загрозу.
3.) Забезпечне освітлення : Підготуйте додаткове освітлення для забезпечення гарної видимості. Особливо це стосується тих місць, які мають обмежений доступ світла.
4.) Заздалегілдь потурбуйтеся про особисту безпеку : Будьте захищені : одягайте каску, захисні окуляри, вогнезахисний одяг та рукавиці, щоб захисти відкриті ділянки шкіри та обличчя.
5.) Використовуйте правильне обладнання : Переконайтеся, що обладнання, яке ви будете використувати для зварювання відповідає усім необхідним вимогам та правилам поводженння зі зварювальним обладнанням.
6.) Тримайтеся подалі від металевих конструкцій : Будьте обережні при зварюванні поблизу металевих конструкції, вони можуть бути джерелом виникнення пожежі.
7.) Уникайте пожежі : Використовуйте вогнеупорні матеріали та огорожі, щоб захистити місце від ікор та бризг.
Нещодавно наші майстри проводили зварювальні роботи на горищі будинку на вул. Київська, 42, що Ви можете побачити на фото.

Ключові слова :

#зварювання #горище #послугизварювальника #послугимайстра #майстер

bottom of page