top of page

четвер, 2 листопада 2023 р.

Прочищення каналізаційного випуску будинку на вул. Василя Червонія, 57

Поділитися :

137

Проводити очищення рекомендується відразу при першій появі несправностей. Перші ознаки – це поява та поширення досить неприємного запаху з каналізаційного зливу. Якщо вода погано зливається, не пропускайте це повз увагу.
Швидко усунути засор без сантехніки, не витратившись на дорогу магазинну хімію, допоможе простий спосіб - прочистка каналізаційних труб содою та оцтом. Він добре видалить осад із внутрішньої поверхні труб.
На першому етапі процесу чищення за допомогою соди та оцту необхідно розібрати сифони. Ці пристрої збирають і затримують у собі дрібне сміття, яке потрапляє в зливну трубу, відходи їжі після миття посуду, надлишки жиру. Має він ще одну корисну функцію - вода, що знаходиться у вигині, не дає неприємному запаху з трубопроводу проникати в квартиру. Для спрощення ремонтних робіт та очищення труб рекомендують встановлювати сифони, які мають Коли все зайве з водяного затвора витягли, можна розпочати виконання основного етапу роботи. Для приготування домашньої рідини, що чистить, необхідні сода і оцет, а точніше, наступні інгредієнти:
✅половина упаковки харчової соди;
✅половина склянки оцту;
✅вода кип'ячена;
✅ ганчірка або тканинна серветка.

bottom of page